Bij Ideate werken we aan nieuwe en effectieve oplossingen voor complexe vraagstukken. We vernieuwen het onderwijs, waardoor deeltijdstudenten zich beter bediend voelen. We ontwerpen gedragsinterventies die bijdragen aan een vitale, veilige of mobiele samenleving. We verbeteren de customer experience van dienstverleners in het commerciële – én het publieke domein. Voor ons geldt: hoe complex het vraagstuk ook is, door de wensen van de gebruiker concreet en visueel te maken, brengen we helderheid.  We zijn creatief, betrokken en als geen ander in staat een nieuw en fris perspectief te bieden; samen met onze klanten gaan we met nieuwe energie aan de slag om nieuwe diensten te ontwikkelen.

Bij Ideate werken nieuwsgierige mensen. We werken grondig en zijn gedreven een goed resultaat te leveren. We houden van dit mooie vak en zijn dan ook voortdurend bezig het te ontwikkelen en op de kaart te zetten.

Dit team zoekt versterking!

Ideate zoekt een empathisch service designer.

Ben jij een paar jaar geleden afgestudeerd en werk en denk je als een ontwerper? Ben je in staat om met oprechte nieuwsgierigheid een interview af te nemen, een workshop te leiden en een vraagstuk te analyseren? Schets je net zo makkelijk als je denkt? Kun je goed met Adobe Illustrator en Indesign overweg?

Dan maken we graag kennis met jou!

Wil je meer informatie: bel Renske 06 3889 1557 of stuur een korte email en je cv naar renske@ideate.nl