Team

Wie zijn wij?

Ideate is een adviesbureau voor Diensteninnovatie. We worden gedreven door de passie om organisaties te helpen diensten te ontwikkelen die er toe doen. Diensten die bijdragen aan het economisch en maatschappelijk succes van organisaties, maar ook passen bij werkelijk gevoelde behoeften van gebruikers. Empathie is daarbij een sleutelbegrip.

De manier waarop we dat doen is vooral met elkaar. We werken met onze opdrachtgevers in plaats van voor onze opdrachtgevers. Zo boren we de creatieve kracht in organisaties aan en borgen we dat oplossingen gedragen worden in organisaties. Dienstverlening is tenslotte mensenwerk.

Door in de huid te kruipen van gebruikers, met behulp van geavanceerde onderzoekstechnieken, ontdekken we samen met onze opdrachtgevers nieuwe inzichten. Inzichten over doelen, belemmeringen, ervaringen en aspiraties van mensen. Met onze creatieve toolbox ontwikkelen we aantrekkelijke en onderscheidende nieuwe diensten, steeds met oog voor wat technisch haalbaar en economisch aantrekkelijk is. In elke fase van het proces co-creërend en prototypend met gebruikers. Zo ontstaan diensten die passen bij de organisatie en relevant en waardevol zijn voor gebruikers.

Ons team

Renske Bouwknegt
Partner
Renske Bouwknegt is een creatieve marketeer met een brede en diepe achtergrond in, en de eigenschappen van een antropoloog. Ze heeft ervaring in strategische marketing, innovatie en branding van diensten.

E-mail: renske@ideate.nl. Mobile: 06 38891557

Onno van der Veen
Partner
Onno van der Veen heeft een solide basis in ‘design thinking’ vanuit zijn carrière als industrieel ontwerper. Zijn ervaring is dat veel organisaties beseffen dat het vernieuwen en verbeteren van hun diensten noodzakelijk is voor hun toekomst.

E-mail: onno@ideate.nl. Mobile: 06 42240338

Kai Köllen
Partner
Kai Köllen benadert innovatie vanuit het besef dat het leveren van (klant)waarde de sleutel is tot acceptatie en succes van nieuwe diensten. Is breed georiënteerd op gebieden service design, (social) crm, marketing en digitale diensten.

E-mail: kai@ideate.nl.
Mobile : 06 28888510

Marloes Meerburg
Service Designer
Marloes is service designer bij Ideate. Marloes heeft een Master of Science, Integrated Product Design, Faculteit Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft en als verdere specialisatie grafisch ontwerp, faciliteren workshops en user centered research.

E-mail: marloes@ideate.nl. Mobile 06 42953489

Amete van den Berg
junior service designer
Amete versterkt ons team als junior service designer. Amete is afgestudeerd in Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Amete houdt zich met name bezig met customer journey mapping, context mapping, ontwerpen van personas en research.

E-mail: amete@ideate.nl
06 24680008

Stagiair
Meeloop- of afstudeerstage
Ben jij ondernemend, initiatiefrijk en een doorzetter? Heb je interesse in service design en ben je benieuwd hoe ons werk er in de praktijk aan toe gaat? Dan is een stage bij Ideate iets voor jou! Onze stagiair(e)s draaien actief mee in onze projecten. We zoeken talenten die voor minimaal 3 maanden een meeloopstage of afstudeeropdracht willen doen.